Tarieven

Het uur tarief van Advocatenkantoor Breedijk bedraagt € 280,- per uur te vermeerderen met 21% BTW. Bij grotere zaken kan een afwijkend uurtarief worden overeengekomen. Het tarief voor de secretariële ondersteuning bedraagt € 90,- per uur. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht.

Voor leden van het Collectief Praktiserende Dierenartsen (CPD) geldt een korting van 10% op het uurtarief van € 280,- 

Daarnaast is het mogelijk in bepaalde zaken te werken op basis van een fixed fee waarbij vooraf op offertebasis met u wordt overeengekomen welke werkzaamheden voor een vaste prijs worden verricht.

De mogelijkheid bestaat dat u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Indien uw inkomen beneden een bepaald peil lig, dan kan hiertoe een verzoek worden gedaan. In de meeste gevallen dient dan wel een eigen bijdrage door u te worden betaald. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen.  Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u de website van de Raad voor de Rechtsbijstand raadplegen op www.rvr.org

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en de klachtenregeling advocatuur van toepassing. U vindt op deze website de integrale tekst van beiden.

Pin It on Pinterest