Arbeidsrecht

Advocatenkantoor Breedijk gelooft in gespecialiseerde dienstverlening en streeft er naar om u met uw vraagstuk zo deskundig en persoonlijk mogelijk te helpen. Kunt u onze hulp goed gebruiken? Neem dan contact op.

Arbeidsrecht

Heeft u als werkgever te maken met opstellen van collectieve arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie of concurrentiebeding?

Deskundig en doeltreffend

Als specialist in het arbeidsrecht wordt u voorzien van deskundige juridische ondersteuning.

Duidelijke communicatie

Mr. Breedijk zet zich in voor duidelijke communicatie en streeft naar oplossingen die in uw beste belang zijn.

Arbeidsrecht

Mr. Breedijk begrijpt hoe cruciaal een goede arbeidsrelatie is, zowel voor de werknemer als de werkgever. Als specialist in het arbeidsrecht biedt hij deskundige juridische ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder:

Arbeidsovereenkomst en collectieve arbeidsvoorwaarden

Of u nu hulp nodig heeft bij het opstellen, beoordelen of interpreteren van arbeidsvoorwaarden, mr. Breedijk zorgt ervoor dat uw rechten en belangen optimaal worden beschermd.

Ontslag

Het beƫindigen van een arbeidsrelatie is een ingrijpend proces. We begeleiden u doorheen alle fases van het ontslagproces, zowel bij individueel ontslag als collectief ontslag, en zorgen voor een rechtvaardige afwikkeling.

Reorganisatie

Veranderingen binnen het bedrijf kunnen gevolgen hebben voor uw werknemers. Wij adviseren en begeleiden bij het juridisch correct doorvoeren van reorganisaties.

Concurrentiebeding

Om bedrijfsgeheimen en -kennis te beschermen, is een concurrentiebeding soms essentieel. We helpen bij het opstellen van een effectief en rechtsgeldig concurrentiebeding en adviseren over de handhaving ervan. Mr. Breedijk zet zich in voor duidelijke communicatie en streeft naar oplossingen die in uw beste belang zijn.

Bellen

Met de bel button belt u gemakkelijk met uw Smartphone naar ons kantoor.

Bel ons

E-mailen

Met de e-mail button opent automatisch uw e-mail programma en stuurt u eenvoudig een e-mail bericht naar ons kantoor.

E-mail ons